Jornada 4 – La casa – 23 de Novembre

El passat dijous dia 23 de Novembre es celebrà la darrera de les sessions de les Jornades participatives de Vallcarca 2017.

Es realitzà una presentació sobre el seguiment del procés després de les Jornades. Es presentaren les següents dates clau i els terminis fins a la consecució de la Modificació del Pla General Metropolità a l’àmbit del concurs.

Després de la introducció la sessió es va dividir en una presentació teòrica, dues dinàmiques i la clausura de les Jornades.

La presentació a càrrec de Núria Colomé  (Cooperativa Celobert) que ha participat a la redacció del pla d’habitatge de Barcelona va fer una presentació sobre l’accés a l’habitatge i els aspectes essencials del planejament en en aquest àmbit.

La primera de les dinàmiques va consistir en una reflexió sobre com volem habitar a Vallcarca. Reflexionant des de la tinença de l’habitatge a la relació amb el carrer fins a la producció i consum de recursos. D’aquesta manera la reflexió col·lectiva contribueix a l’empatia entre els diversos perfils del veïnat “compartint somnis”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La segona dinàmica va consistir en analitzar per grups reduïts les propostes del projecte Arrels relatives a l’habitatge en cada àmbit i a realitzar aportacions constructives per a enriquir-ne les propostes.

Finalment es realitzà una cloenda on les veïnes, les dinamitzadores i les representants de l’administració varen posar en comú les inquietuds i les esperances en la continuació del procés.

Pots consultar les estadístiques generals Aquí.

Imatges dels resultats:

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: